Τι είναι το wilike?

Το wilike είναι μια εφαρμογή Social WiFi Networking που επιτρέπει στους χρήστες να συνδέονται σε ένα ασύρματο (WiFi) δίκτυο  χωρίς να χρειαστεί να πληκτρολογήσουν κάποιον κωδικό, κάνοντας απλά LIKE στην facebook σελίδα της επιχείρησης.

 

Το wilike είναι μια λύση η οποία μετατρέπει το απλό ασύρματο (WiFi) δίκτυο κάθε επιχείρησης σε ένα Social WiFi Hotspot, το οποίο επιτρέπει αφενός στον πελάτη να "απολαύσει" δωρεάν σύνδεση στο ασύρματο WiFi δίκτυο ενός καταστήματος όσο το επισκέπτεται και αφετέρου στον επιχειρηματία να χρησιμοποιήσει το δίκτυό του για την προώθηση της επιχείρησής του.

 

Αποτελείται από ασύρματο εξοπλισμό (wireless modem / router / access points), ο οποίος εγκαθίσταται στο υπάρχον δίκτυο του καταστήματος, επιτρέποντάς του να λειτουργεί χωρίς την εισαγωγή κωδικού από μέρους του πελάτη, κατευθύνοντας, ωστόσο τον πελάτη να κάνει "LIKE" στη σελίδα της επιχείρησης στο Facebook, ώστε να απολαύσει τη δωρεάν σύνδεση στο ασύρματο (WiFi) ίντερνετ.

 

Με αυτόν τον τρόπο, η επιχείρηση όχι μόνο προσφέρει μία επιπλέον υπηρεσία στους επισκέπτες της, αλλά αποκομίζει και σημαντικό όφελος, καθώς μέσα από την παροχή αυτής της υπηρεσίας ενισχύει σημαντικά την δικτυακή κοινότητα γύρω από την επιχείρηση και εν τέλει την επικοινωνιακή της προώθηση.

 

Η επιχείρηση ουσιαστικά συγκεντρώνει με τη χρήση του wilike τους υφιστάμενους, αλλά και τους νέους, πελάτες της στη σελίδα της στο Facebook από όπου μπορεί να τους απευθυνθεί ανέξοδα, εκμεταλλευόμενη τις μεγάλες δυνατότητες επικοινωνίας που προσφέρουν τα Social Media.

 

Το wilike αποτελεί μία αξιόπιστη λύση στον διεθνώς αναπτυσσόμενο τομέα της αξιοποίησης του Social WiFi Networking, με επιχειρήσεις όπως: εστιατόρια, καφέ,  μπαρ, ξενοδοχεία, γυμναστήρια, χώρους φιλοξενίας εκδηλώσεων κλπ, για τη δημιουργία «πιστών» διαδικτυακών κοινοτήτων, φέρνοντας πιο κοντά τους επιχειρηματίες και τους διαχειριστές χώρων με τους πελάτες ή τους επισκέπτες τους.

 

Η υπηρεσία παρέχεται σε ολόκληρη την Ελλάδα, μέσω του ταχύτατα αναπτυσσόμενου δικτύου του wilike.

ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΤΕ ΤΟ wilike
ΣΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΑΣ ΜΟΝΟ ΜΕ
10€MHNA