ΠΟΥ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΤΟ wilike

Στις ημέρες μας η πρόσβαση στο ασύρματο (wifi) δίκτυο από οπουδήποτε, καθιερώνεται ως ένα αναγκαίο αγαθό και πολλοί αναζητούν μία ασύρματη σύνδεση ακόμα και την ώρα του καφέ ή του φαγητού. 

 

Μέχρι σήμερα, ο θαμώνας ενός καταστήματος δεν είχε άλλη επιλογή για να χρησιμοποιήσει το ασύρματο (wifi) δίκτυο ενός καταστήματος, από το να αναζητήσει το προσωπικό και να λάβει τον κωδικό πρόσβασης. 

 

Μάλιστα, είναι πολλές οι φορές που ο πελάτης απλώς παραιτείται από αυτή την "άβολη" διαδικασία, δεν απολαμβάνει μία δυνατότητα που ούτως ή άλλως θα μπορούσε να του παρέχει δωρεάν το κατάστημα και πολλές φορές επιλέγει να μην το επισκεφθεί ξανά, προτιμώντας κάποιο άλλο, το ασύρματο (wifi) δίκτυο του οποίου παραμένει "ξεκλείδωτο".

 

Τη διαδικασία αυτή διευκολύνει και απλοποιεί το Social WiFi Hotspot wilike.

 

Οι πελάτες της επιχείρησής σας, βλέπουν το Social WiFi Hotspot wilike με το όνομα της επιχείρησης σας ξεκλείδωτο. Επιλέγουν να συνδεθούν και η εφαρμογή του wilike τους καλωσορίζει στο δίκτυό σας και τους ζητάει απλά να κάνουν LIKE στη σελίδας σας, μέσω ενός ειδικού button που βρίσκεται μπροστά τους. Τόσο απλά!

 

Μόλις κάνουν LIKE συνδέονται αυτόματα στο Internet.

 

Η εφαρμογή λειτουργεί τόσο για Mobile Devices όπως Smartphones, Tablets κ.ά. όσο και για φορητούς υπολογιστές (laptops) - γενικά με όλες τις συσκευές που χρησιμοποιούν ασύρματη δικτύωση.

 

ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΤΕ ΤΟ wilike
ΣΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΑΣ ΜΟΝΟ ΜΕ
10€MHNA