ΠΛΕΟΝΕ

ΚΤΗΜΑΤΑ

ΓΙΑ ΠΕΛΑΤΕΣ

Πολύ εύκολη και βολική διαδικασία σύνδεσης, χωρίς κωδικούς
Επιβράβευση από τις επιχειρήσεις, στους τακτικούς πελάτες της
Ενημέρωση για όλες τις προσφορές, τις εκπτώσεις, τα events κλπ της επιχείρησης
Διαδραστική επικοινωνία με την επιχείρηση
...και πολλά άλλα

ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Ασφάλεια στο δίκτυό σας
Εύκολη και διασκεδαστική διαδικασία σύνδεσης των πελατών σας
Αύξηση της δημοτικότητας της επιχείρησής σας στα Social Media
Στατιστικά για το πελατολόγιό σας
...και πολλά άλλα

Πλεονεκτήματα για τους πελάτες της επιχείρησης

Οι πελάτες μιας επιχείρησης που έχει εγκαταστήσει το Social WiFi Hotspot wilike έχουν πρόσβαση στο ασύρματο (WiFi) δίκτυό της, χωρίς να χρειαστεί να καταχωρήσουν κάποιον κωδικό πρόσβασης.  Πολλές φορές, η διαδικασία να ζητήσουν από το προσωπικό τον κωδικό πρόσβασης, είναι άβολη και αποτρέπει τους πελάτες από το να το κάνουν.

 

Αυτό σημαίνει ότι ίσως την επόμενη φορά προτιμήσουν κάποια άλλη επιχείρηση που έχει πιο εύκολη πρόσβαση σε ασύρματο (WiFi) δίκτυο.

 

Ένα άλλο πλεονέκτημα για τους πελάτες της επιχείρησης, είναι τα οφέλη που μπορούν να έχουν μέσω ειδικών δώρων ή διαγωνισμών που μπορείτε να παρέχετε για τους τακτικούς σας πελάτες (loyalty clients). Μπορείτε για παράδειγμα να επιβραβεύετε τους πελάτες με τις πιο συχνές παρουσίες σε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα (π.χ. κάθε εβδομάδα ή κάθε μήνα).

 

Φυσικά, οι πελάτες έχοντας γίνει μέλη της διαδικτυακής κοινότητας της επιχείρησής σας, ενημερώνονται συχνά για τις προσφορές, τις εκπτώσεις, τα events, τα parties και τα happenings που διοργανώνετε.

 

 

 

Πλεονεκτήματα για τις επιχειρήσεις

Τα πλεονεκτήματα για τις επιχειρήσεις που έχουν εγκαταστήσει το Social WiFi Hotspot wilike είναι πάρα πολλά και εξίσου σημαντικά με αυτά των πελατών τους.

 

Κάνετε την διαδικασία σύνδεσης των πελατών σας στο Internet πάρα πολύ απλή και βολική, καθώς δεν χρειάζεται να τους δίνετε κάθε φορά τον κωδικό (τον οποίο θα έπρεπε μέχρι τώρα να τον αλλάζετε συχνά για λόγους ασφαλείας).

 

Έχετε μέγιστη ασφάλεια, καθώς οι πελάτες σας συνδέονται σε άλλο δίκτυο (στο δίκτυο που δημιουργούμε με το Social WiFi Hotspot wilike) ενώ εσείς μπορείτε να συνδέεστε αποκλειστικά στο υπάρχον δίκτυό σας (με τον κωδικό σας φυσικά).

 

Αυξάνετε την δημοτικότητα της επιχείρησης σας, τόσο στην διαδικτυακή κοινότητα (Facebook), όσο και στον πραγματικό κόσμο, καθώς οι πελάτες επιλέγουν αυτόν τον διασκεδαστικό τρόπο σύνδεσης.

 

Γνωρίζετε και διαχειρίζεστε το πελατολόγιό σας. Ξέρετε ποιοι είναι οι συχνοί σας πελάτες και μπορείτε να τους επιβραβεύσετε με διάφορα δώρα, προσφορές, διαγωνισμούς κ.ά.

 

Γνωρίζετε στατιστικά στοιχεία για τους πελάτες σας, όπως ηλικιακά γκρουπ κ.ά. τα οποία θα σας βοηθήσουν να διαμορφώσετε τα προϊόντα, τις υπηρεσίες και το στυλ της επιχείρησής σας.

 

ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΤΕ ΤΟ wilike
ΣΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΑΣ ΜΟΝΟ ΜΕ
10€MHNA